Contact

Met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken?

Het verspreiden van promotieartikelen is een uitstekende manier om als bedrijf uw zichtbaarheid te vergroten. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen uw logo ten minste zeven keer moeten hebben gezien voordat dit wordt onthouden. Wat is er dan beter dan dit op een duurzame manier te doen, met de hoogwaardige producten van MijnHanddoek.nl.

Welke ondernemer trapt niet ergens in zijn carrière in het o zo aanlokkelijke aanbod van heel veel pennen voor weinig geld, bedrukt met de naam van zijn bedrijf? Pennen die u vlijtig uitdeelt, maar die al snel ergens onder in een la of onder in een tas belanden. Pennen die u uiteindelijk geen nieuwe business opleveren.

Promotiematerialen die hun doel treffen: promo borduren

Elke ondernemer wil zijn bedrijf onder de aandacht van het grote publiek brengen. De grote vraag is altijd hoe je dit zo effectief mogelijk doet. Bij alle reclame-uitingen die uitgaan, is van tevoren goed nagedacht over wat ze uitstralen, wat het beoogde resultaat is en hoe ze overkomen. Heel verstandig! Waarom zien we dit dan bij promotiematerialen nog wel eens over het hoofd?

MijnHanddoek.nl biedt u de kans om aantrekkelijke promotiematerialen van hoge kwaliteit te verspreiden die niet zomaar verdwijnen. Als u promotiematerialen verspreidt die door ons zijn voorzien van uw logo en/of tekst erop geborduurd met uiterst sterk garen in sprankelende, opvallende kleuren, weet u zeker dat u een blijvende indruk maakt. En indruk maken leidt tot nieuwe business!

Ons aanbod

  • Keuze uit een groot assortiment promotietextiel – denk aan T-shirts, petjes, sjaals, mutsen, handdoeken en meer.
  • Borduring en bedrukking van logo en/of tekst met sterke garen in alle kleuren van de regenboog.
  • Hoge prijs-kwaliteitverhouding.
  • Snelle levering in grote en kleine hoeveelheden.    
  • MijnHanddoek denkt met u mee en voorziet u van begin tot eind van deskundig advies.

U wilt toch ook dat uw promotie nieuwe business oplevert? Neem dan vrijblijvend contact op met MijnHanddoek.nl.

Sauna handdoek bedrukken of borduren

Een handdoek wordt overal gebruikt en ook bij u welverdiende bezoek aan de sauna na een lange week maakt u gebruikt van een sauna handdoek. Een sauna handdoek wordt vaak om h...

Lees meer
Strandlaken bedrukken of borduren

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en ...

Lees meer
Theedoeken bedrukken of borduren

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd....

Lees meer
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2022 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap