Contact

Welke merken bieden wij aan?

Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit en laten dit ook terug komen in de producten die wij gebruiken. Wij kiezen er voor om alleen met de beste producten te werken, vandaar dat we specifiek bepalen welke merken we gebruiken om te borduren of bedrukken. De merken die wij voor u aanbieden zijn Walra en Clarysse. Beide merken zijn enorm grote spelers in de wereld van bed- en badkamer textiel en staan er om bekend dat hun producten kwalitatief zeer hoogwaardig zijn. Wij streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar kwalitatief hoogwaardige producten met soortgelijke bedrukking of borduring.

Walra

Walra is een familiebedrijf dat al in 1873 werd opgericht. Over de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een van meest bekende en gewaardeerde spelers in deze markt. Doordat Walra al zo lang actief is hebben ze enorm veel kennis over alles wat maar met textiel te maken heeft. Het merk heeft verschillende productlijnen, variërend in prijs. De kwaliteit van de producten wordt altijd als zeer goed beoordeeld, vandaar dat wij er voor gekozen hebben om producten van Walra in ons assortiment te nemen. Wij willen graag dat u volledig tevreden bent dus bieden wij u de keuze uit vooraanstaande merken die enkel kwaliteit leveren, zoals wij dat ook doen.

Jules Clarysse

Het merk Jules Clarysse is Europees leider in de markt van bad- en bedlinnen en dat is niet zonder reden. De producten van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook de prijs-kwaliteitverhouding is in orde. Het merk heeft een eigen designteam en heeft hierdoor verschillende productlijnen in haar assortiment met moderne ontwerpen. Dagelijks gaan er rond de 100.000 handdoeken de deur uit richting allerlei verschillende landen. De producten van Clarysse staan er om bekend dat ze erg fijn te gebruiken zijn en mooie designs hebben. Vandaar dat wij er voor gekozen hebben om dit merk in ons assortiment op te nemen; wij willen niet alleen de beste kwaliteit bieden in onze bedrukking en borduring, maar ook in de producten die wij aanbieden.

Badhanddoeken bedrukken of borduren

Een badhanddoek wordt enorm veel gebruikt in het dagelijkse leven. Vrijwel iedereen komt elke dag in aanraking met badhanddoeken, waardoor het ook een perfect voorbeeld is van een type handd...

Lees meer
Strandlaken bedrukken of borduren

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en ...

Lees meer
Theedoeken bedrukken of borduren

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd....

Lees meer
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap