Contact
Theedoeken bedrukken of borduren

Theedoeken bedrukken voor allerlei doeleinden

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd. In elk huis, bedrijf, restaurant, hotel etc. wordt dagelijks gebruik gemaakt van een theedoek. Niet alleen zorgt het bedrukken of borduren van een theedoek dus voor een mooi product, maar vooral ook voor een goed promotiemiddel voor elk horeca etablissement. Het geeft een veel professionelere uitstraling wanneer u binnen uw bedrijf werkt met theedoeken die van uw logo en misschien zelfs slogan zijn voorzien. U bent volledig vrij in uw keuze en kunt de theedoeken helemaal zelf ontwerpen.

Kies voor een origineel relatiegeschenk

Elke keer dat de theedoek gebruikt wordt is uw logo zichtbaar. Een theedoek borduren of bedrukken heeft dus een uitermate praktisch relatiegeschenk als gevolg. Middels zeer professionele bedrukking of borduring bent u verzekerd van een product waarop uw logo lange tijd te bewonderen is en er zeer mooi uit ziet. U heeft keuze uit veel verschillende kleuren theedoeken en ook met de borduring en bedrukking heeft u erg veel keuze om tot dat perfecte product te komen.

Een theedoek met borduring als cadeau

Wellicht is een theedoek met bedrukking of borduring niet het eerste waar u aan denkt als u een cadeau voor vrienden of familie uit aan het zoeken bent. In principe is dit een zeer handig en leuk cadeau. Een theedoek wordt veelvuldig gebruikt, ongeacht wat de persoonlijke interesses zijn van de ontvanger, het is dus een erg praktisch cadeau. Daarnaast is het feit dat het volledig gepersonaliseerd kan worden altijd een leuke verrassing. Kies de kleur die het beste bij de persoon past, waarna je kunt kiezen voor een borduring of bedrukking. Een naam, slogan, songtekst, quote en noem maar op, alles kan op de theedoeken geplaatst worden, wees creatief!

Schroom niet en neem contact met ons op via de contactpagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u van begin tot eind tijdens het kiezen, ontwerpen en bestellen. Via ons offerteformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Terug naar overzicht
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2022 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap