Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/mijnhanddoek.nl/public_html/includes/function.php on line 385
Strandlaken bedrukken of borduren? MijnHanddoek.nl
Contact
Strandlaken bedrukken of borduren

Strandlaken borduren naar uw eigen wens

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en dus ook een strandlaken zijn absorberende functie kwijt raakt op de plaats van het borduursel. Het is dus aan te raden om deze niet te groot te maken aangezien dit niet gunstig is voor de absorptie van water, terwijl dit natuurlijk de belangrijkste functie is van een strandlaken. Om deze reden raden wij u dan ook aan, indien u voor het borduren van een strandlaken kiest, om het borduursel klein te houden. Een strandlaken borduren met een logo of naam is natuurlijk prima, mits deze niet overdreven groot is.

Ook een strandlaken bedrukken is een leuke mogelijkheid

Niet alleen is een strandlaken borduren een optie, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een strandlaken te bedrukken. Een bedrukking daarentegen heeft dit effect niet en kan dus over het gehele strandlaken geplaatst worden. Dit geeft een zeer mooi resultaat en kan zo groot of klein bedrukt worden als u zelf wilt. Zo kunt u voor een grappige afbeelding kiezen of gewoonweg voor een afbeelding die u erg mooi vindt. Tevens kunt u ook gewoon kiezen voor een naam van de persoon waarvoor het strandlaken bedoeld is, zoals voor een familielid of vriend. Net als al onze producten zijn de producten ook te gebruiken voor commerciële doeleinden. Plaatst u een logo van uw bedrijf op het strandlaken dan kunt u deze als geschenk geven aan klanten, bijvoorbeeld rond de zomerperiode. Ook kunt u deze als geschenk aan uw werknemers geven voordat deze aan de zomervakantie beginnen. Zo krijgen zij uiteraard een gevoel van waardering en is uw bedrijfslogo zichtbaar op alle locaties waar ze dit strandlaken mee naartoe nemen. Het bedrukken van een strandlaken is dus vooral een slimmere keuze als u graag een grotere afbeelding wilt plaatsen.

Vragen? Neem eens contact met ons op

Bent u benieuwd hoeveel uw gewenste order u gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Heeft u vragen of wilt u graag tips of hulp? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Terug naar overzicht
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap