Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/mijnhanddoek.nl/public_html/includes/function.php on line 385
Uw sauna handdoek bedrukken of borduren bij MijnHanddoek.nl
Contact
Sauna handdoek bedrukken of borduren

Het bedrukken of borduren van uw persoonlijke sauna handdoek

Een handdoek wordt overal gebruikt en ook bij u welverdiende bezoek aan de sauna na een lange week maakt u gebruikt van een sauna handdoek. Een sauna handdoek wordt vaak om het lichaam gedragen, waardoor deze vaak lichter is dan bijvoorbeeld een strandlaken maar water gewoon goed absorbeert. Door de functie van een sauna handdoek heeft deze vaak een groot formaat. Dit betekent ook dat er veel ruimte beschikbaar is om deze te borduren of bedrukken. Bedenkt u eens hoe mooi het er uit zal zien als uw handdoek versierd is met uw eigen naam of een afbeelding die u gewoonweg erg mooi vindt. Het bedrukken of borduren zorgt ervoor dat de handdoek een zeer persoonlijke uitstraling geeft en u nooit meer hoeft te twijfelen over welke handdoek nu van u is.

Een sauna handdoek is ook een perfect cadeau

De sauna handdoeken die wij aanbieden zijn net zoals alle handdoeken in ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende mooie ontwerpen. Een sauna handdoek is ook een perfect cadeau om te schenken, bijvoorbeeld in combinatie met een saunabon. U geeft mensen dan als het waren een verwenpakket. Het bedrukken of borduren van een naam van uw bedrijf of collega's is ook een zeer goede keuze en zal zeker voor wat aangenaam verrassende gezichten zorgen wanneer u deze geeft.

Stel ons al uw vragen, wij helpen graag

Wij van MijnHanddoek.nl willen graag flexibel zijn, dus staan wij open voor al uw vragen en opmerkingen. Aarzel dus niet een neem contact met ons op via de contactpagina. Weet u al welk soort handdoek en bedrukking u wilt? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. U zit dus nog nergens aan vast.

Terug naar overzicht
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2024 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap