Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/mijnhanddoek.nl/public_html/includes/function.php on line 385

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cim1e/domains/mijnhanddoek.nl/public_html/index.php on line 118
MijnHanddoek.nl: horecatextiel bedrukken en borduren
Contact

Horecatextiel met het logo van uw bedrijf

Bent u op zoek naar een manier om de uitstraling van uw horecabedrijf te verbeteren? Wilt u uw bedrijf naar een hoger plan tillen door meer uniformiteit te creëren in uw uitstraling? Dan bent u bij MijnHanddoek.nl aan het juiste adres.

In een tijd waarin horecaondernemingen als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten, maar er tegelijkertijd even zoveel kopje onder gaan, is onderscheiden het sleutelwoord. Uitstraling speelt hierbij een belangrijke rol, want dat is een van de dingen die uw klanten zich herinneren. En met onze borduring of bedrukking op uw textiel zullen uw klanten u niet snel vergeten!

Horecatextiel met uitstraling

Natuurlijk gebruikt u in uw horecagelegenheid textiel van goede kwaliteit, omdat dit duurzaam is en langer mooi blijft. Toch begaan veel bedrijven vervolgens een vergissing door dit hoogwaardige textiel zo goedkoop mogelijk van een bedrijfslogo te laten voorzien door deze bijvoorbeeld te beplakken. In veel gevallen blijkt dit duurkoop te zijn.

Onze partners leveren horecatextiel van excellente kwaliteit met slijtvast borduursel. Het borduren van uw logo en/of door u gewenste tekst wordt gedaan met garen van hoge kwaliteit in heldere, in het oog springende kleuren. Uw uitstraling is onze zorg!

Ons aanbod

  • Groot assortiment leverbare textiel – denk aan sloven, buizen, tafellinnen, servetten, handdoeken, koksmutsen en meer.
  • Hoogwaardig borduursel van door u gekozen afbeelding en/of tekst op excellente kwaliteit textiel.
  • Borduursels behouden ook na veelvuldig wassen hun vorm en kleur, zodat uw uitstraling niet vervaagt.

Waar wacht u nog op? Vraag een offerte aan via ons contactformulier of stel ons al uw vragen. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en kijken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap