Contact

Prachtige bedrukking of borduring van handdoeken

Het meest gebruikte product dat gebruikt wordt om bedrukt of geborduurd te worden is de handdoek. Een handdoek is een ideaal product voor een logo of tekst, aangezien dit op veel verschillende plaatsen gebruikt kan worden. Een handdoek kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de keuken, badkamer of tijdens het sporten. Het bedrukken of borduren van een handdoek zorgt voor een prima product waarop u uw bedrijfsstijl en logo op terug kunt laten komen.

Niet alleen in het bedrijfsleven is het slim om handdoeken te bedrukken, maar ook in uw privé leven zorgt het voor een leuk geschenk. Gaat u samenwonen? Laat uw handdoeken bedrukken met de namen van u en uw partner zodat iedereen zijn eigen handdoek heeft. Wilt u graag een origineel cadeau schenken maar weet u niet wat? Laat een of meerdere handdoeken bedrukken met een leuke afbeelding of tekst om iemand aangenaam te verrassen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er zijn verschillende soorten handdoeken die wij aanbieden om bedrukt te worden. Allereerst hebben wij een standaard type handdoek, perfect om bijvoorbeeld uw handen aan af te drogen. In ons assortiment zitten ook strandlakens. Een strandlaken bedrukken of borduren zorgt voor een mooie persoonlijke handdoek waarvan iedereen weet dat hij van u is. Ditzelfde geldt voor uw sauna handdoek van hoogwaardige kwaliteit. Ook hierop kunnen wij voor u tekst of een logo bedrukken of borduren. Ook fijne zachte badhanddoeken kunt u bij ons bestellen. MijnHanddoek.nl biedt dus een breed scala aan handdoeken die u naar eigen smaak kunt laten borduren of bedrukken.

Vragen over het bedrukken van een handdoek?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van handdoeken bedrukken en borduren kunt u altijd onze uitgebreide website bekijken en als u daarna nog vragen heeft contact met ons opnemen via de contactpagina.

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2021 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap