Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/mijnhanddoek.nl/public_html/includes/function.php on line 385
Handdoeken bedrukken en borduren? MijnHanddoek.nl
Contact
Handdoeken bedrukken of borduren

Handdoeken professioneel bedrukken of borduren

Het standaard type handdoek wordt dagelijks meerdere malen gebruikt met allerlei verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om een bedrijfslogo op een handdoek te borduren en deze als een geschenk aan klanten mee te geven. Deze komen dan constant in aanraking met uw bedrijf als zij deze handdoek gebruiken en zo wordt uw naam eerder onthouden. Tevens zijn deze ook uitermate geschikt om binnen uw eigen bedrijf te gebruiken, wat voor een professionele uitstraling zorgt. Nadat wij de handdoeken bedrukken voor u kunt deze bijvoorbeeld schenken aan uw werknemers in een kerstpakket of als extra stimulans gedurende het jaar. Dit zal als een aangename verrassing komen voor uw werknemers die dit zeker zullen waarderen.

Ook kleine aantallen handdoeken voor consumenten

Deze handdoeken zijn uiteraard niet alleen een goede aankoop voor commerciële doeleinden, maar kunnen ook in kleine aantallen aangeschaft worden voor een consument. Middels het schenken van een of meerdere handdoeken, die gepersonaliseerd zijn door het bedrukken of borduren van bijvoorbeeld een naam, bent u verzekerd van een cadeau dat in de smaak zal vallen. Een handdoek kan ook versierd worden met een tekst, bijvoorbeeld een slogan die veel betekend voor iemand of een quote uit een nummer of een film. Natuurlijk kan er ook een naam op de handdoek bedrukt of geborduurd worden om er een nog persoonlijker geschenk van te maken.

Neem contact met ons op

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de producten die wij voor u kunnen maken. Als wij de handdoeken borduren of bedrukken garanderen wij kwaliteit en u kunt altijd contact met ons opnemen. Heeft u zelf nog ideeën voor het bedrukken of borduren van een handdoek of kunt u hulp gebruiken bij het bedenken of ontwerpen van een tekst of logo? Ook dan kunt u contact met ons op via onze contactpagina. Heeft u al een idee van wat u graag wilt bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste bestelling en laat u door ons adviseren in de mogelijkheden die MijnHanddoek u kan bieden voor het bedrukken en borduren van handdoeken.

Terug naar overzicht
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap