Contact
Badhanddoeken bedrukken of borduren

Een badhanddoek volledig naar eigen ontwerp?

Een badhanddoek wordt enorm veel gebruikt in het dagelijkse leven. Vrijwel iedereen komt elke dag in aanraking met badhanddoeken, waardoor het ook een perfect voorbeeld is van een type handdoek dat perfect is voor bedrukking. Badhanddoek zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook het materiaal is bespreekbaar. Het is voor elke badhanddoek in ieder geval belangrijk dat water zeer goed geabsorbeerd wordt, aangezien dat is waar een handdoek natuurlijk voor bedoeld is. Daarom is het aan te raden om, mits er voor borduren wordt gekozen, deze niet al te groot te maken. een handdoek wordt namelijk minder absorberend op de plaats van het borduring en het is natuurlijk niet praktisch om een handdoek te kopen die onvoldoende water opneemt.

Bedrukken of borduren is altijd een succes

Bedrukken heeft geen effect op de absorptie dus deze kan zo groot of klein gemaakt worden als u zelf maar wilt. Badhanddoekken kunt u bedrukken of borduren met bijvoorbeeld het logo van uw fitnesscentrum, wellnesscentrum, spa, massagesalon en noem maar op. Niet alleen ziet dit er mooi uit, maar dit zorgt ook voor een professionele uitstraling van uw zaak. Ook is het een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Badhanddoeken met een naam zijn een leuk en persoonlijk cadeau wat voor elke gelegenheid gegeven kan worden.

Aarzel niet en stel ons al uw vragen

Er zijn veel mogelijkheden en wij van MijnHanddoek.nl willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt voor alle vragen terecht op onze contactpagina. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en u alle hulp bieden die u nodig heeft om er voor te zorgen dat de badhanddoeken die wij voor u zullen bedrukken of borduren aan al uw wensen voldoen. Een offerte kunt u, geheel vrijblijvend, aanvragen via ons offerteformulier.

Terug naar overzicht
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2022 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap