Contact

Badstof met een persoonlijk tintje?

Een van de materialen die wij voor u kunnen borduren is badstof. Badstof is een uitermate zachte stof die gemaakt wordt van geweven katoen. Het bedrukken of borduren van uw logo of tekst werkt zeer goed, zorgt voor een unieke uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. Door de structuur van badstof ziet het er erg professioneel en kwalitatief uit als u hier bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op hebt staan. Wij bieden een groot assortiment van badstof producten die u tegen een voordelige prijs kunt afnemen.

U bent volledig vrij in wat u graag geborduurd of bedrukt heeft op uw gewenste producten. Wilt u bijvoorbeeld graag een logo van uw onderneming of sportclub op een badstoffen handdoek of washandje zien? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen tegen een scherpe prijs! Al onze producten zijn van hoge kwaliteit omdat wij graag het beste garanderen voor onze klanten. De merken die wij gebruiken voor uw bestellingen zijn enkel merken die er om bekend staan om producten van zeer hoogwaardige kwaliteit te leveren. De merken die wij aanbieden kunt u vinden in het hoofdstuk merken.

Waarom badstoffen producten bedrukken of borduren?

Het bedrukken of borduren van badstof zorgt voor een uniek en persoonlijk product dat ook nog eens lang meegaat. Terwijl bijvoorbeeld een bedrukte flyer, visitekaartje of pen nog wel eens snel kapot gaan of kwijt raken gaat een badstoffen product wel jaren mee. Vandaar dat dit het ideale product is voor promotiemateriaal, maar ook voor leuke gepersonaliseerde boodschap voor vrienden en familie. Hier nog eens de voordelen van het bedrukken of borduren van badstof:

  • Zeer professionele uitstraling
  • Scherpe prijs voor het bedrukken / borduren
  • Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit
  • Product gaat wel jaren mee
  • Perfect voor een leuke persoonlijke boodschap

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wij raden u aan om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen over de mogelijkheden via onze contactpagina. Heeft u al een beslissing gemaakt, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op dezelde pagina.

Sauna handdoek bedrukken of borduren

Een handdoek wordt overal gebruikt en ook bij u welverdiende bezoek aan de sauna na een lange week maakt u gebruikt van een sauna handdoek. Een sauna handdoek wordt vaak om h...

Lees meer
Strandlaken bedrukken of borduren

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en ...

Lees meer
Theedoeken bedrukken of borduren

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd....

Lees meer
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap