Contact

Badstof personaliseren voor promotionele doeleinden

Badstof is in de basis gewoon een textielsoort. Maar wel een soort dat altijd in prettige situaties gebruikt wordt. Na het sporten, in de sauna, op het strand, na een warm bad en ga zo maar door. Dat geeft badstof een warme uitstraling, een sympathiek gevoel. En dat maakt het een uitstekend product om een bedrijfsnaam aan te verbinden.

Bij MijnHanddoek kunt u terecht voor al uw promotioneel textiel. Standaard of op maat. Er zijn namelijk verschillende technieken beschikbaar om uw badstof te personaliseren. Met kwaliteit, service, snelle levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding kunt u bij MijnHanddoek.nl zeker terecht voor het personaliseren van badstof voor promotionele doeleinden.

Verschillende manieren van badstof personaliseren

  1. Reliëf inweef - Een klassieke methode om uw bedrijfslogo of tekst in textiel te weven. Het creëert een subtiele weergave door het hoog/laag effect en geeft het geheel extra cachet.
  2. Velours bedrukt - Een methode waarbij het textiel all-over bedrukt wordt. Variërend van aangeleverde dessins tot 8 kleuren of een full-colour fotoprint. Afhankelijk van afmeting, levertijd en dessin mogelijk vanaf 500 stuks.
  3. Boord inweef - De boord van het textiel van uw keuze wordt aan een of twee korte zijden ingeweven. Gewoonlijk in combinatie met de effen body. Er worden tot vier kleuren op een lijn ingeweven, dus de kleurstellingen zijn haast oneindig. Veelvuldig gebruik tast de inweef niet aan.
  4. Jaquard inweef - Een weefmethode met duurzame attentiewaarde. Ook bij intensief gebruik en veelvuldig wassen verdwijnt de naam of het logo niet

Standaardassortiment badstof

MijnHanddoek beschikt over een prachtige badstoflijn bestaande uit onder andere washandjes, gastendoekjes, golfdoekjes, handdoeken, badlakens, sauna/strandlakens en badjassen. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in de populaire kleuren wit, navy, lichtblauw en off-white, maar ook in fellere trendkleuren. Alle badstofproducten zijn voorzien van een neutraal label. De kwaliteit is uitmuntend, mede door het standaardgewicht van 450 gr/m², en uiteraard is alles tegen scherpe prijzen te leveren.

MijnHanddoek levert u alles van badstof: van badlakens en gastendoekjes tot saunahanddoeken, en van washandje tot badjassen en strandlakens. Wij leveren zowel standaard als afwijkende maten, alsook speciale kleuren, bedrukkingen en innovatieve ontwerpen. Voor alles wat er te bedenken valt rondom badstof: bij MijnHanddoek is al uw promotioneel textiel te verkrijgen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor advies of een scherpe offerte. Dit kan via het contactformulier.

Handdoeken bedrukken of borduren

Het standaard type handdoek wordt dagelijks meerdere malen gebruikt met allerlei verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om een bedrijfslogo op een handdoek te borduren...

Lees meer
Theedoeken bedrukken of borduren

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd....

Lees meer
Strandlaken bedrukken of borduren

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en ...

Lees meer
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2024 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap