Contact

Persoonlijke badjassen voor hem en haar

Een badjas bedrukken of borduren maakt van een standaard badjas een gepersonaliseerde badjas. Hoe leuk is het om een badjes met naam, logo of slogan te hebben. Tevens zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om een afbeelding van iets wat u mooi of grappig vindt te kiezen. Heeft u een mooi ontwerp wat u graag op uw badjas wil laten bedrukken of borduren, bespreek het met ons! U zult zich verbazen over de mogelijkheden die wij allemaal voor u te bieden hebben. Het bedrukken van een badjas wordt tevens niet zo vaak gedaan omdat dit vaak niet zo mooi oogt door de lusjes in de stof. Wij adviseren dan ook om voor borduren te kiezen wanneer u een voor een badjas kiest. Zo kunnen wij een mooi resultaat garanderen dat ook nog eens lang mee zal gaan.

Kies voor een badjas met naam

Wellicht het leukste wat op een badjas kan worden geplaatst is de naam van de persoon die de badjas draagt. Uw naam staat dan bijvoorbeeld op de borst of de rug van uw badjas. U zult dus nooit meer twijfelen welke badjas nu de uwe is. Tevens is het niet alleen zo dat uw naam geplaatst kan worden, maar u kunt hier ook ontwerpen en kleuren in kiezen. Zo ligt de keuze volledig bij uzelf en kunt u de badjas met naam naar eigen wens ontwerpen. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen om te bespreken wat voor mogelijkheden wij voor u kunnen bieden. Wij helpen u graag met al uw vragen over bedrukken, borduren en de producten die wij in ons assortiment hebben opgenomen. De mooiste badjas met naam vindt u uiteraard bij MijnHanddoek.nl!

Wat mag u verwachten van ons?

  • Badjassen van hoogwaardige kwaliteit
  • Het bedrukken en borduren gebeurt uiterst professioneel
  • Keuze uit veel mooie kleuren
  • Een zeer comfortabel product met persoonlijke uitstraling
  • Een eerlijke prijs

Wij helpen u graag met al uw vragen

Indien u niet zo goed weet welke keuze u moet maken kunt u altijd contact met ons opnemen. Twijfelt u over het type handdoek of badjas? De kleur? Borduren of bedrukken? Het ontwerp? Wij kunnen u helpen met al deze en nog veel meer vragen. Via onze contactpagina kunt u ons bereiken en helpen wij u graag verder. Tevens kunt u hier ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Strandlaken bedrukken of borduren

Een strandlaken is een aantal maten groter dan een standaard handdoek, dus is er ook meer ruimte om een logo, naam of tekst te borduren. Waar wel op moet worden gelet is dat een handdoek en ...

Lees meer
Theedoeken bedrukken of borduren

Een theedoek behoort tot een onmisbaar product in elke keuken. Vroeger werd de theedoek gebruikt om theekopjes te drogen, maar tegenwoordig wordt hier vaak de volledige vaat mee afgedroogd....

Lees meer
Handdoeken bedrukken of borduren

Het standaard type handdoek wordt dagelijks meerdere malen gebruikt met allerlei verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om een bedrijfslogo op een handdoek te borduren...

Lees meer
Handdoeken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ze allemaal voor u bedrukken of borduren naar uw persoonlijke wens!

Lees meer
Horecatextiel

In de horeca worden dagelijks enorm veel hand- en theedoeken gebruikt. Wij kunnen deze van uw bedrijfsnaam en logo voorzien voor een professionele uitstraling.

Lees meer
Copyright © 2023 - mijnhanddoek - Badstof personaliseren | Sitemap